Epsomská sůl VALKNUT 1000 g
Kód: VAL060-1KGKapcsolódó termékek
Obsah balení: 1000 g
Skladem
| VAL060-1KG
149 Kč
99 Kč
88,39 Kč
ÁFA nélkül
Obsah balení: 2000 g
Skladem
| VAL060-2KG
224 Kč
189 Kč
168,75 Kč
ÁFA nélkül
Termék részletes leírása
Epsomská sůl
Epsomská sůl je přírodní forma soli hořčíku, která se snadno vstřebá kůží. Tato krystalická látka je bez barvy a vůně, dobře se rozpouští. Epsomská sůl obsahuje vysokou dávku hořčíku. Nejčasteji se používá k přípravě relaxační koupele.
Možné využití Epsomské soli:
- Ideální do koupele (celého těla).
- Jako peeling pro zjemnění pokožky.
- Při koupelích nohou pomáhá neutralizovat nepříjemný zápach.
- Má své využití i na zahrádce.
#ShowMore#
Koupel v Epsomské soli:
- Napusťte vanu teplou vodou a přisypte Epsomskou sůl.
- Na každých 25-30 kg vaší váhy připadá půl hrnku (1 dcl) Epsomské soli.
- Na koupel si vyhraďte alespoň 40 minut.
Peeling z epsomské soli:
- Nasypte malé množství soli do dlaně, navlhčete a vmasírujte do pokožky. Pak opláchněte čistou vodou.
Chutnější rajčata a papriky:
- Hnojení epsomskou solí zaručí, že vaše rajčata a papriky budou obsypané chutnými plody.
- Rostliny hnojte vodou s rozpuštěnou hořkou solí každé dva týdny.
- Na 1 litr vody stačí použít 2 polévkové lžíce.
Složení:
- Magnesium Sulfate Heptahydrate (Epsomská sůl-hořká sůl)
(síran hořečnatý heptahydrát MgSO₄, 7H₂O)
Další zajímavosti o Epsomské soli (Hořké soli)
- Epsomská, neboli hořká sůl, se skládá z hydratovaného síranu hořečnatého.
- Ten byl objeven v 17. století v anglickém hrabství Surrey.
- Její příznivé účinky však ocení i rostliny na zahradě.
- Síran hořečnatý má totiž neutrální pH, takže nepoškozuje půdu.
- Navíc se rozpadá na vodu, hořčík a síru, které jsou pro rostliny prospěšné.
Upozornění:
Určeno pouze k vnějšímu použití. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Skladování:
Uchovávejte v těsně uzavřeném obalu a na suchém místě.
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Ostatní |
|---|---|
| Určení: | Na regeneraci |
| Balení: | 1000 g |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása
