Poleva Ledová Čokoláda Tmavá VALKNUT
Kód: VAL054-500GDetailní popis produktu
Poleva Ledová Čokoláda Tmavá
Vyrobeno z nejkvalitnějších surovin, pod neustálým dohledem a s maximální péčí. Speciální tuk (kokosový), dokonale nahrazuje kakaové máslo, nevyžaduje temperaci. Díky tomu se neovlivní chuť ani vůně cukrářské polevy. S touto polevou snadno chuťově i vzhledově vylepšíte každý dezert.
#ShowMore#
Možné využití:
- Určeno pro výrobce mražených a smetanových krémů.
- Tento druh polevy se dále neředí.
- Lze použít k bohatému ochucení vaší oblíbené zmrzliny, nebo k efektnímu zdobení, které promění každý kopeček v neodolatelný dezert.
Jednoduchá příprava v horké lázni:
- Připravte si horkou lázeň:
Vezměte hrnec a naplňte ho do poloviny vodou.
Přiveďte vodu k varu a poté stáhněte plamen na minimum tak, aby voda jen jemně probublávala, nebo ji zcela odstavte ze zdroje tepla. - Vložte sáček s polevou:
Sáček s čokoládovou polevou vložte přímo do horké vody.
Dbejte na to, aby byl sáček celý ponořený. - Rozehřívání:
Nechte polevu rozehřívat přibližně 5-10 minut.
Během této doby můžete sáček občas stlačit nebo jemně promíchat, abyste urychlili rozehřívání a zajistili rovnoměrnou konzistenci.
Poleva by měla být tekutá a hladká. - Kontrola a použití:
Jakmile je poleva zcela tekutá a bez hrudek, opatrně vyjměte sáček z vody.
Odstřihněte malý růžek sáčku a poleva je připravena k použití.
Složení:
- rostlinný tuk (kokosový), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (14 %), sušená syrovátka
- přidatné látky: emulgátor: sójový lecitin, aroma.
Alergeny:
- Může obsahovat suché skořápkové plody – lískové ořechy
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 2810 kj |
Energetická hodnota | 680 kcal |
Tuky | 60,6 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 52,8 g |
Sacharidy | 28,4 g |
Z toho cukry | 27 g |
Bílkoviny | 4,6 g |
Vláknina | 2,8 g |
Sůl | 0,02 g |
Skladování:
- do 20 °C a do 70% vlhkosti
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovací a zdobící pasty na zmrzlinu |
---|---|
Balení: | 500 g, 1000 g, 15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář