Blog

Nadělte dětem k Mikuláši radost zdravým mlsáním

Období, kdy se na nás z letáků supermarketů i jejich regálů válí bezpočet sladkostí je tu. Past na rodiče. Děti potřebují takřka vše, co vidí. Hravé a líbivé obaly v sobě však často skrývají nezdravé mlsání plné zbytečných přísad. Nepochybujeme, že alespoň částečně uděláte dětem radost a jednu nebo dvě drobnosti vyberete.

Kdy objednat dárky, aby byly doručeny do Vánoc?

Jsme velmi rádi, že jste se rozhodli potěšit své blízké dárky z našeho eshopu. Nenechávejte to ale na poslední chvíli. V období Vánoc se může doručovací doba zásilek opozdit z důvodu velkého vytížení všech dopravců. Předvánoční dny tak budete mít bez stresu z možného nedoručení zásilky do Štědrého dne.

Co koupit babičce k Vánocům? Dárky, které potěší a navíc pomohou

Vánoce už pomalu klepou na dveře a obchody se plní vánočními dekoracemi. Možná se právě poohlížíte po dárcích, které by udělaly radost vašim blízkým. S přibývajícími léty je čím dál tím těžší vymyslet dárek, který by udělal opravdu radost. Možná hledáte originální dárek. To opravdu není jednoduché. Ale originalita není všechno.

Co koupit dědečkovi k Vánocům? Praktické dárky pro zdraví

Vánoce by měly být období klidu. Často se však stává, že před Vánoci jsme ve stresu, protože nevíme, jaké dárky svým blízkým pořídit. S dárkami pro ženy si možná ještě nějak poradíme, pro muže to však často bývá oříšek. Zvláště pro dědečky, kteří už v podstatě nic nepotřebují. Alespoň podle svých slov. Každý z nás však potřebuje pevné zdraví, aby si mohl dosyta užívat života co nejdéle.

Dárkový SET pro muže na nabírání svalů a správnou kondici

Vybírat vánoční nebo narozeninové dárky pro muže není lehký úkol. Ačkoliv své protějšky, tatínky nebo dědečky dobře známe, často nevíme, čím jim udělat radost. Snad je to proto, že si o dárek takřka nikdy sami neřeknou. Já nic nepotřebuju. Na mě se vykašlete. Také už jste ty věty slyšely? A přitom nakonec mají obrovskou radost, pokud správně odhadnete jejich přání. Není divu.

Dárkový set pro ženu na zvýšení vitality

Není to dlouho, co jsme se loučili s prázdninami a za rohem už jsou Vánoce. Mnozí z nás se marně snaží přijít na to, čím by svým blízký mohli udělat radost. Zatímco vybírat dárky pro děti je poměrně jednoduché, koupit dárek pro manželku, maminku, babičku nebo tetičku může být občas opravdu nelehký úkol. Dospělí si totiž většinou během roku koupí, co potřebují. A na splnění opravdových snů nemusíme mít dostatek financí.

Darujte svému partnerovi k Vánocům výživu kloubů

Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud stále ještě váháte nad tím, čím obdarovat svého životního partnera, pak věřte, že podpora zdraví potěší každého. Až s přibývajícím věkem si lidé uvědomují, co pro ně znamenají jejich klouby. Začít užívat kloubní výživu až ve chvíli, kdy se vyskytne problém však není ideální. Zdraví kloubů je třeba začít podporovat už v aktivním věku. Vždyť hybnost kloubů může zásadně ovlivnit schopnost vykonávat každodenní činnosti.

Vitamíny jako dárek: darujte partnerovi zdraví

Zdraví je to nejdražší a nejdůležitější, co v životě máme. Samotné zdraví pochopitelně darovat nemůžeme. Existují však přípravky, které zdraví podporují. A ty svému partnerovi pod stromeček darovat můžete. Sháníte vánoční dárek, který je praktický a přesto udělá radost? Vitamíny a minerály jsou skvělou volbou.

Jak podpořit zdravý mikrobiom?

O mikrobiomu a jeho podpoře v posledních letech slyšíme ze všech stran. Hovoří se o probiotikách na míru, nastavování léčby mikrobiomu. Možná jste se o mikrobiomu doslechli také z úst těch, kteří propagují alternativní medicínu. Co to však mikrobiom vlastně je? A jak ho ideálně podpořit?

Affiliate program