Blog, Strana 2

Dárkový SET pro muže na nabírání svalů a správnou kondici

Vybírat vánoční nebo narozeninové dárky pro muže není lehký úkol. Ačkoliv své protějšky, tatínky nebo dědečky dobře známe, často nevíme, čím jim udělat radost. Snad je to proto, že si o dárek takřka nikdy sami neřeknou. Já nic nepotřebuju. Na mě se vykašlete. Také už jste ty věty slyšely? A přitom nakonec mají obrovskou radost, pokud správně odhadnete jejich přání. Není divu.

Dárkový set pro ženu na zvýšení vitality

Není to dlouho, co jsme se loučili s prázdninami a za rohem už jsou Vánoce. Mnozí z nás se marně snaží přijít na to, čím by svým blízký mohli udělat radost. Zatímco vybírat dárky pro děti je poměrně jednoduché, koupit dárek pro manželku, maminku, babičku nebo tetičku může být občas opravdu nelehký úkol. Dospělí si totiž většinou během roku koupí, co potřebují. A na splnění opravdových snů nemusíme mít dostatek financí.

Darujte svému partnerovi k Vánocům výživu kloubů

Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud stále ještě váháte nad tím, čím obdarovat svého životního partnera, pak věřte, že podpora zdraví potěší každého. Až s přibývajícím věkem si lidé uvědomují, co pro ně znamenají jejich klouby. Začít užívat kloubní výživu až ve chvíli, kdy se vyskytne problém však není ideální. Zdraví kloubů je třeba začít podporovat už v aktivním věku. Vždyť hybnost kloubů může zásadně ovlivnit schopnost vykonávat každodenní činnosti.

Vitamíny jako dárek: darujte partnerovi zdraví

Zdraví je to nejdražší a nejdůležitější, co v životě máme. Samotné zdraví pochopitelně darovat nemůžeme. Existují však přípravky, které zdraví podporují. A ty svému partnerovi pod stromeček darovat můžete. Sháníte vánoční dárek, který je praktický a přesto udělá radost? Vitamíny a minerály jsou skvělou volbou.

Jak podpořit zdravý mikrobiom?

O mikrobiomu a jeho podpoře v posledních letech slyšíme ze všech stran. Hovoří se o probiotikách na míru, nastavování léčby mikrobiomu. Možná jste se o mikrobiomu doslechli také z úst těch, kteří propagují alternativní medicínu. Co to však mikrobiom vlastně je? A jak ho ideálně podpořit?

Zelené potraviny: Placebo nebo zázrak?

Zelené potraviny jsou bakterie, řasy a trávy, které obsahují spoustu bílkovin a mikroživin. Často se můžeme setkat s tím, že zelené potraviny jsou označované jako superpotraviny. Jejich jednoznačná definice neexistuje. Nejčastěji se mezi ně řadí zelený mladý ječmen, chlorella a spirulina. Někteří však za zelené potraviny považují také mladou pšenici a vojtěšku.

Jak vybrat ten správný protein?

Proteiny jsou základní stavební jednotkou lidského těla. Plní mnoho důležitých funkcí, včetně růstu a obnovy svalů, kostí a dalších tkání. Pro sportovce a aktivní jedince je důležité doplňovat příjem bílkovin, aby mohli dosahovat svých cílů.

Na trhu je k dispozici široká škála proteinových doplňků. Jak si vybrat ten správný?

Podzim volá: Nejlepší vitamíny pro sychravé podzimní počasí

Léto už se s námi pomalu a jistě loučí a pomalu nastává podzim. Čas návratu do školy a zajetých kolejí. A také čas boje s chřipkou a nachlazením. V podzimních měsících lidé bojují také se stresem s depresemi. Není úplně jednoduché se všem nástrahám podzimu vyhnout, ale určitě lze spoustě problémů předcházet. Stačí podporovat svůj imunitní systém pomocí několika vitamínů, které mají vliv také na psychické zdraví. Jaké vitamíny bychom tedy měli konzumovat na podzim?

Zázrak jménem ovesná kaše: Recepty nejen ke snídani

Ovesná kaše ke snídani je ideální startem do nového dne. Možná se vám zdá, že její příprava zabere spoustu času, není to však pravda. Ovesná kaše je rychlá, vydatná a obsahuje mnoho vitamínů a dalších živin. Jistě víte, že snídaně je nejdůležitějším jídlem den. A proto by měla být zdravá a opravdu vydatná. Zkuste několikrát týdně do svého jídelníčku zařadit ovesnou kaši.

Affiliate program