Blog, Strana 3

Začíná škola: Myslete na zdravou stravu (nejen) dětí

Přes prázdniny si dopřáváme nezdravou stravu a často ji zejména na výletech dopřejeme i svým dětem. Hamburgery, hranolky, buřty nebo smažený sýr. To je jen část jídel, která zrovna neprospívají našemu zdraví. Začátek školního roku je čas, kdy přejít na stravu, která dodá energii tělu i mozku. Vždyť rodičům i dětem začínají povinnosti.

Vitamíny, které potřebují vlasy po létě

Koupání v přírodních rybnících, chlorovaných bazénech i slaném moři si na vlasech vybírá svou daň. Stejně tak výlety na kolech nebo horské túry vašim vlasům moc neprospívají. Slunce vlasy v létě neskutečně vysušuje a koupání v různých vodách je pochopitelně namáhá. A k tomu nejrůznější pokrývky hlavy, helmy na kolo nebo na ferraty. K tomu horké letní dny a často zpocená hlava. Tím také častější mytí. Jenže časté a neopatrné mytí není pro vaše vlasy to pravé ořechové.

Lahodné letní nápoje se zmrzlinou

Sezóna zmrzliny a ledových osvěžujících nápojů je v plném proudu. Sluníčko hřeje a nastal čas dovolených. A to je doba, kdy bychom si měli užívat veškerých radostí. Pokud už vás přestala bavit klasická zmrzlina a obyčejná ledová káva už je pro vás moc všední záležitostí, vyzkoušejte některý z dalších zmrzlinových nápojů. Některé z nich budou chutnat spíše dětm, jiné si oblíbí dospělí. Vybere si stoprocentně každý milovník zmrzliny a ledově osvěžujících drinků.

Netradiční dezerty se zmrzlinou

Zmrzlina neodmyslitelně patří k horkým letním dnům. Napadlo vás však, že se dá využít mnohem kreativněji než jsme zvyklí? Děti budou zřejmě šťastní za kopeček zmrzliny nebo pohár s ovocem. Pokud však potřebujete oslnit partu přátel nebo jen chcete experimentovat a zkusit něco nového, vsaďte na dezerty ze zmrzliny. Jsou opravdu neodolatelné. Z mražených dezertů se vám bude tajit dech. Přinášíme vám recepty na čtyři dezerty, které jsou podle nás opravdu neodolatelné.

Dokonalé letní osvěžení: tipy na domácí zmrzlinu

Horké letní dny jsou tu. A k nim neodmyslitelně patří osvěžující pokrmy. Vede jednoznačně zmrzlina. Není nic lepšího, než si ji připravit doma. Sníst ji můžete samotnou, připravit si chutný zmrzlinový pohár nebo se před návštěvou blýsknout i zmrzlinovými dezerty. Je to jen na vás. Zmrzlina se dá připravit mnoha způsoby. Pokud na přípravu nemáte moc času, doporučujeme vybrat si zmrzlinovou směs, ke které stačí přidat už jen vodu. Jestliže si vyberete jen smetanový základ, můžete si z něj vykouzlit pokaždé jinou zmrzlinu.

Rychlé a zdravé letní snídaně

S příchodem léta se spoustě z nás mění chutě. Často máme menší pocit hladu než ve zbytku roku. Přesto bychom ani v největším horku neměli zapomínat na to, že snídaně je nejdůležitější jídlo celého dne. Zkuste tedy i v létě snídat. Pomohou vám jistě tipy na lehké letní snídaně, jejichž příprava vám navíc nezabere příliš mnoho času. Můžete si je tak vychutnat klidně i ve chvílích, kdy spěcháte do práce.

Má smysl hubnout v létě? Prozradíme vám, jak na to!

V létě si nedokonalostí své postavy všímáme více, než v kteroukoliv jinou roční dobu. Je to pochopitelné. Vysoké teploty nás nutí odhazovat svršky a tílka a krátké šortky nezakryjí tolik, co zimní bunda. Proto v létě toužíme po lepší postavě. Zároveň však v létě není lehké držet dietu nebo omezovat svou stravu a začít sportovat. Je tolik lákadel. Točená zmrzlina, osvěžující sladké nápoje a každotýdenní grilování. Ale nebojte, hubnout v létě má i své výhody. Pojďme se na ně teď zaměřit.

Tipy na osvěžující letní drinky bez přidaného cukru

Léto je za dveřmi a s ním i vysoké teploty. Také se těšíte, až si po dlouhé zimě prohřejete kosti na hřejivém sluníčku? Při pobytu na sluníčku je samozřejmě nutné myslet také na doplňování tekutin.

Samozřejmě, můžete si dát obyčejnou neperlivou vodu a nic tím nezkazíte. Proč si to však neudělat trochu pestřejší a nepochutnat si na skvělém a osvěžujícím drinku, který skvěle chutná?

Kdy začít s bojovými sporty, benefity pro vývoj a výchovu dětí

Přemýšlíte nad tím, že své dítě přihlásíte na nějaký sportovní kroužek a on projevil zájem o některé z bojových umění? Zdá se vám to ještě brzy a raději byste měli doma malého atleta nebo fotbalistu? Nemusíte se ničeho bát. I s bojovými sporty děti začínají docela brzy.

Affiliate program