Vaječný Sušený Bílek VALKNUT pro pekařské a cukrářské účely 1000 g

Kód: VAL207
48 hodnocení
Značka: Valknut
799 Kč
Skladem
  • Sušené vaječné bílky určené ke šlehání.
  • Výborná vychytávka do kuchyně.
  • Vaječný protein 81 % bílkovin.
  • Má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin.
  • Neobsahuje tuk ani cholesterol.
  • Je bez lepku, cukru a laktózy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaječné Sušené Bílky určené ke šlehání

Vaječné bílky určené ke šlehání pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné na výrobu sněhového pečiva (pusinek, makronek, marshmallow, suffle) a dalších výrobků z bílků. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin.

#ShowMore#

Benefity Sušených Vaječných Bílků

  • Neobsahuje tuk ani cholesterol.
  • Je bez lepku, cukru a laktózy.
  • Vhodný pro lidi s laktózovou intolerancí
  • Obsahuje 81,1 % bílkovin.
  • Má vysokou biologickou využitelnost.
  • Má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin. (Aminokyseliny podporují zlepšení výkonu a urychlení regenerace.)
  • Vaječný bílek obsahuje přirozený obsah vitaminů A, B12 a D

Složení:

  • Pasterizované sprejově sušené vaječné bílky.
  • Krémově bílý prášek z vaječných bílků s charakteristickou vůní, bez cizích chutí a vůní.

Doporučené dávkování:

  • Velmi snadná a rychlá příprava. Prášek můžete smíchat s vodou či mlékem, přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce.
  • Smícháme 1 díl sušeného bílku se 7 díly vody
    (Např. 125 g sušeného bílku s 875 ml studené vody nebo 1 kg sušeného bílku se 7 l studené vody. )
  • 30 g sušených bílků odpovídá zhruba 10 tekutým bílkům.

Alergeny:

  • vejce
Nutriční hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota 1510 kj
Energetická hodnota 361 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené mast.kyseliny 0 g
Sacharidy 7,8 g
Z toho cukry 0 g
Bílkoviny 81 g
Vláknina 0 g
Sůl 3,3 g

Další zajímavosti

  • Vaječné sušené bílky jsou zdrojem bílkovin.
  • Bílkoviny jsou základním materiálem k výstavbě tkání a buněk našeho těla a k jejich obnově. Hrají také důležitou úlohu při imunitních reakcích, působí jako enzymy, hormony a další látky důležité pro správné fungování těla.
  • Stavebními jednotkami bílkovin jsou aminokyseliny, které jsou v bílkovinách uspořádány do dlouhých řetězců.
  • V lidském organismu neexistuje rezerva bílkovin.
  • Při jejich nedostatečném příjmu ve stravě nebo z jiných důvodů, např. při dlouhotrvajícím hladovění, dochází v důsledku proteolýzy k omezování zmíněné stavební činnosti a také k úbytku některých orgánů.

Upozornění:

Doplněk stravy vhodný pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné pro vegetariány. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem.

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.

Zdroje
[1] Bezpečnost potravin - https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76768.aspx

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteiny - bílkoviny
Obsah bílkovin: 80 % bílkovin
Balení: 1000 g
Forma: Sypké
Speciální diety: Bez laktózy, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Affiliate program