Darujte svému partnerovi k Vánocům výživu kloubů

Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud stále ještě váháte nad tím, čím obdarovat svého životního partnera, pak věřte, že podpora zdraví potěší každého. Až s přibývajícím věkem si lidé uvědomují, co pro ně znamenají jejich klouby. Začít užívat kloubní výživu až ve chvíli, kdy se vyskytne problém však není ideální. Zdraví kloubů je třeba začít podporovat už v aktivním věku. Vždyť hybnost kloubů může zásadně ovlivnit schopnost vykonávat každodenní činnosti.

Kloubní výživa pro milovanou ženu

Hledáte vhodný dárek pro svoji partnerku? Takový, který ji nejen potěší, ale také ji pomůže ke zdravým kloubům? Máme pro vás hned několik tipů na vhodné doplňky stravy navržené přímo pro ženy.

Boswellia serrata - pomoc nejen pro klouby

Expert na klouby. Právě tak se dá charakterizovat Boswellie. Kadidlovník je první volbou ve chvíli, když klouby začínají bolet. Ať už následkem úrazu nebo po velké námaze. Na účinky Boswellie spoléhají lidé už dlouhé stovky let. Kadidlovník je známý pro své protizánětlivé účinky. Hodí se proto skvěle pro léčbu osteoporózy nebo revmatoidní artritidy. Boswellia dokáže nejen zlepšit pohyblivost kloubů, ale také zmírňuje ztuhlost a tlumí bolesti.

A to ještě není zdaleka všechno. Možná vás překvapí, že kadidlovník není expert jen na klouby. Pro ženy je velkým pomocníkem také při bolestivé menstruaci. Dále Boswellia upravuje potíže trávicího systému, má blahodárný vliv na kardiovaskulární systém, podporuje funkci dýchacího systému a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Má prokrvující účinky. Pokud tedy chcete své ženě opravdu udělat radost a navíc ji věnovat kousek zdraví nejen pro klouby, právě kadidlovník je perfektní volbou.

Bílá vrba není jen pohádkový strom

Možná jste se s ní setkali v pohádkách nebo pověstech. Bílá vrba je však známá především jako strom, jehož léčivé účinky vedly ke vzniku známého léku - aspirinu. Ostatně odvar z kůry bílé vrby se používal odedávna. V lidovém léčitelství se podával při teplotách, nachlazení nebo bolestech hlavy. Používal se také při dně nebo revmatických onemocněních. Bílá vrba má opravdu zázračné účinky. Skvělá je pro klouby a svaly, ale užívá se v podstatě pro celkové osvěžení těla. Věděli jste, že pomáhá zkvalitnit spánek a tím i relaxaci?

Bílá vrba je kandidát na vánoční dárek. Své ženě tak vyjádříte nejen to, že si ji vážíte a milujete ji. Dáte navíc najevo, že jste si s výběrem dárku dal opravdu záležet. Vyjádříte, že chcete, aby vaše žena měla zdravé klouby, odpočinula si a cítila se svěží a v kondici. Nejste výřečný? To nevadí. Nemusíte nic říkat, stačí darovat White Willow Bark extrakt. Doplněk stravy už zbytek řekne za vás.

Kolagen nejen pro krásnou pokožku

Lidské tělo je dokonalý stroj, který se umí ozvat, pokud není všechno v pořádku. Pokud tělu něco chybí, dá nám o deficitu vědět. Deficit kolagenu se projevuje bolestmi kloubů nebo zhoršením stavu pokožky. A pro ženu je její pokožka něco jako vizitka. Darujte své milované ženě pod stromeček kolagen. Uděláte tak radost hned dvakrát. Nejen, že ji darujete prostředek na podporu krásy, ale také podpoříte její zdraví. Vždyť kolagen v těle udržuje také zdravé kosti a vlasy. Kolagen pomáhá maminkám ke zotavení po porodu a velmi důležitou roli hraje také pro ženy, které sportují.

Kolagenem potěšíte ženu jakéhokoliv věku. A pokud nechcete darovat jen doplněk stravy, pak do vánočního balíčku přidejte ještě například pleťový krém nebo speciální krémy na obličej, oči či ruce.

Chondroitin proti opotřebení kloubů

Fyzická zátěž, nemoci i stárnutí. To vše má na klouby negativní dopad. Chrupavka v kloubech se může ztenčovat. A tento proces pak vede ke ztuhlostem nebo bolestem. Pokud svou milovanou ženu chcete ušetřit těchto nepříjemností, darujet ji k Vánocům chondrotin. Chondroitin sulfát je přirozenoou součástí chrupavek a doporučuje se také k léčbě osteoartrózy. Ideální je chondrotin užívat společně s dalšími složkami kloubní výživy.

Co by tedy balíček na zdravé klouby pro vaši ženu měl ideálně obsahovat? Kromě chondroitinu ještě glukosamin, MSM, kolagen, vitamín C, vitamíny D3 a K2. ale také vápník, zinek a kadidlovník. Pochopitelně můžete zvolit také přípravek, který je vícesložkový.

Ideální výživa pro klouby mužů

Nejen ženy potřebují pro své klouby výživu. Doplňky stravy jsou vhodným dárkem také pro každého milovaného muže. A nemusí to být jen sportovec. Výživu kloubů potřebuje opravdu každý muž. Pojďme se tedy podívat na přípravky, které jsou vhodné právě pro muže.

Glukosamin jako pomocník pro kosti

Osteoartróza sužuje nejen starší osoby. Často se s ní potýkají také poměrně mladí sportovci. Je tedy více než jasné, že o klouby je třeba se starat celoživotně. Pokud tedy sháníte dárek pro svého milovaného muže, určitě nešlápnete vedle, pokud zvolíte Glukosamin. Je to doplněk stravy, jehož užívání se doporučuje také jako prevence. Jeho výhodou je to, že má protizánětlivé účinky a udržuje tělo stále mladé. Glukosamin nepomáhá pouze kloubům, ale také dokáže bojovat při podráždění žaludku, střev nebo močového měchýře.

Ukažte svému muži, že vám na něm opravdu záleží. Darujte mu glukosamin ve formě prášku nebo kapslí. Společně s malým balíčkem darujete také radost z pohybu bez bolesti. A to za to opravdu stojí. Ke glukosaminu můžete pochopitelně přidat také další podpůrné látky pro klouby jako je chondroitin nebo MSM.

Pro imunitu i zdraví kloubů

Methylsulfonylmethan je sloučenina, která obsahuje síru. Pochází z oceánů a pro lidské tělo je to opravdu poklad. MSM je kloubní výživa, kterou můžete darovat muži, který aktivně sportuje stejně tak jako partnerovi po úrazu. Oběma tato látka pomůže. Stejně tak tuto látku ocení fyzicky pracující muži, jejichž tělo každý den dostává zabrat. Ukažte svému partnerovi, že vám na něm opravdu záleží. Ukažte pomocí doplňku stravy, že chápete jeho každodenní nasazení pro vaši rodinu a vážíte si toho. Dejte svému muži najevo, že vám jeho zdraví není lhostejné.

Jedním z přínosů MSM je také podpora imunitního systému. MSM totiž dokáže bojovat proti patogenům. A pro imunitu je důležitý také vitamín C. Zřejmě není náhoda, že právě tyto dvě látky se navzájem perfektně doplňují. Společně s balením MSM je tedy vhodné zabalit pod vánoční stromeček také vitamin C. Ať je podpora zdraví vašeho partnera opravdu komplexní.

Boswellia pro celkové zdraví

Kadidlo. Již jsme o něm hovořili jako o skvělém dárku pro ženy. Boswellia však rozhodně není jen dámskou záležitostí. Stejně prospěšný jako pro něžné pohlaví totiž může být také pro muže. Stejně jako u žen i v případě mužů může pomoci s hybností kloubů, snížením bolestivosti a otoků. Kadidlovník dokáže také potlačit zánětlivá onemocnění a roli může hrát také při léčbě astmatu. A pro jakého muže se Boswellia hodí?


Tento doplněk stravy je skvělým dárkem pro muže, kteří trpí onemocněním dýchací soustavy. Stejně také je to dobrá volba v případě, že má váš milovaný náročné a stresující zaměstnání. A to fyzicky nebo psychicky. Boswellia je vhodná také pro sportovce jakéhokoliv věku nebo osoby, které trpí onemocněním trávicí soustavy.

Affiliate program