Vitamíny jako dárek: darujte partnerovi zdraví

Zdraví je to nejdražší a nejdůležitější, co v životě máme. Samotné zdraví pochopitelně darovat nemůžeme. Existují však přípravky, které zdraví podporují. A ty svému partnerovi pod stromeček darovat můžete. Sháníte vánoční dárek, který je praktický a přesto udělá radost? Vitamíny a minerály jsou skvělou volbou.

Na únavu, vyčerpání i imunitu pomůže “céčko”

Vitamín C je třeba doplňovat do těla pravidelně. Zvláště v zimním období je důležité mít ho v těle dostatek. Tento esenciální vitamín je totiž nezastupitelný u mnoha metabolických funkcí v těle. Céčko přispívá k normální činnosti imunitního systému, snížení míry únavy a vyčerpání a také k normální funkci psychiky. Vitamin C také pomáhá k tvorbě kolagenu. Ten je důležitý pro normální fungování kostí, chrupavek, dásní, zubů, kůže i krevních cév. Víte, že tělo si tento vitamín nedokáže vytvořit samo? Jeho každodenní příjem je proto velmi důležitý.

Pořiďte ho svému partnerovi ve formě prášku nebo kapslí. Pokud jste příznivci přírodních extraktů, pak sáhněte po tom, který obsahuje extrakt z šípků.

Posílení imunitního systému a zdraví kostí podpoří vitamín D

Podle nových výzkumů naplní svou potřebu vitaminu D z obvyklé stravy méně než 1 % dospělých osob. To je docela alarmující číslo. Minimálně od října do dubna by měl každý dospělý člověk užívat tento vitamín jako doplněk stravy. Je to z důvodu omezeného slunečního svitu v tuto roční dobu. Vitamín D je tedy ideální volbou do vašeho dárkového balíčku zdraví pro manžela nebo manželku. Bojíte se, že nepoznáte kvalitní doplněk stravy? Určitě ano! Stačí vybrat přípravky s minimem aditiv a ideálně s účinnou látkou cholekalciferolu. Běžně je označovaný jako vitamín D3.

Vyzkoušejte tablety D3, které jsou rozpustné v ústech a rychle se absorbují. Ideální je balení 365 tablet. Zaručíte tak svému partnerovi příjem vitamínu D rovnou na celý rok.

Dárek pro každou buňku v těle - hořčík

Kosti, svaly, měkké tkáně i tekutiny v těle. Zkrátka každá buňka potřebuje magnesium. Hořčík je všude, přesto mnoho lidí trpí jeho nedostatkem. Darováním suplementů magnesia potěšíte opravdu celé tělo. Hořčík pomáhá zvyšovat odolnost před stresem, zlepšit mozkové funkce, snížit zánětlivost organismus a podpořit spánek. Kromě toho pomáhá také odbourávat tělesný tuk. Je váš partner unavený, špatně spí nebo chce zhubnout? Pak vyberte magnesium.

Opět lze vybrat přípravky ve formě kapslí nebo v prášku. V každém případě jde o dobře vstřebatelné zdroje hořčíku. Společně s vitamíny C a D bude magnesium opravdu skvělým dárkem.

B6 pro kvalitní spánek i nervový systém

Pyridoxin neboli vitamin B6 patří do skupiny vitamínů B. Jde o vitamín rozpustný ve vodě a do krve se vstřebává z trávicího traktu. Do těla musí být dodávaný s potravou.  Vitamin B6 podporuje imunitní systém a pomáhá při léčbě anémie nebo onemocnění ledvin. Důležitou roli hraje také při vstřebávání hořčíku. Právě proto je vhodné darovat magnesium společně s tímto vitamínem.

Zakoupit ho můžete jako samostatné kapsle nebo rovnou ve společnosti s magnesiem. K dostání jsou kapsle pro vegany a vegetariány.

Zinek pro zdravé vlasy i na kožní neduhy

Stopový prvek, který je vhodný jako dárek pro každého dospělého. Pro tělo je opravdu nepostradatelný. Nejen, že se účastní metabolismu všech buněk. Zinek je důležitý pro zdravé vlasy, nehty a pokožku. Pravidelný příjem je důležitý zejména pro osoby s kožními nemocemi. Trpí váš partner lupénkou, akné nebo ekzémem? Pak je právě zinek ideálním dárkem pod stromeček.

Zinek lze koupit samostatně nebo v kombinaci s dalšími látkami například pro regeneraci a spánek, případně pro energii a vitalitu.

Pro zdraví spermií i kvalitu nehtů zvolte selen

Selen bojuje v lidském těle proti volným radikálům. Má vliv na obranyschopnost orgnismu, zrání a pohyblivost spermií, činnost štítné žlázy a také na vlasy a nehty. Zvýšenou potřebu selenu mají lidé po fyzické zátěži, při vyšším příjmu tuků, kouření nebo infekčních onemocněních. Je proto ideální volbou do vánočního balíčku plného zdraví. V dárkovém setu pro partnera by neměl chybět.

Vyzkoušejte selenové kvasnice, případně zvolte komplex vitamínů pro podporu energie a vitality.

Potrava pro mozek? Lecitin

Lecitin se podílí na normálním metabolickém procesu tuků v těle. Také se podílí na udržení normální činnosti jater nebo udržení hladiny homocysteinu. Lecitin ochraňuje mozkové buňky a používá se také v kosmetice. Jeho vyšší potřebu máme po nadměrné fyzické únavě, po vyšší konzumaci alkoholu, zvýšené hladině cholesterolu nebo při rekonvalescenci. Partnera jistě potěší, že jde o přírodní produkt.

Vyzkoušejte lecitin ze slunečnice nebo sójový lecitin. K dostání je v prášku bez příchutě. Věděli jste, že je lecitin oblíbený mezi sportovci? Pokud tedy máte doma sportovce, směle do toho. Lecitin je dárek, který podpoří regeneraci i mozkovou činnost.

GABA pro kulturisty i další sportovce

Je váš partner zapálený do sportu? Ať už jde o kulturistiku nebo jiný silový sport, pak ho jistě potěší, když jeho zdraví podpoříte pomocí přípravku GABA. Jde o neesenciální aminokyselinu, která reguluje aktivitu mozku a nervových buněk. Navíc snižuje dopady fyzické aktivity. A podporuje také duševní koncentraci a paměť.  Do balíčku pro zdraví je to proto ideálním kandidátem. 

Harmonizujte mužský organismus

Saw Palmetto je dárek vhodný čistě pro muže. Jde o přípravek, který má příznivý vliv na normální funkci prostaty. Má příznivý vliv na normální funkci reprodukčního systému. A skvělý je také v péči o vlasy. Tento přípravek je vhodný pro všechny dospělé muže i seniory.

Ženě darujte libido

Vitamíny, minerály a macu peruánskou s ženšenem obsahuje Libido pro ženy forte. Je to přípravek, který podporuje sexuální zdraví. Sexiální touha a zájem o sexuální život. Přesně to podporuje tento doplněk stravy. A nejen to. Vždyť obsahuje zinek, vitamín C, komplex vitamínů B i vitamín E. A k tomu macu, ženšen, aschwagandu, kustovnici a goji. Pokud se tedy nemůže rozhodnout, který přípravek své milované ženě pořídit, volte tento komplex všech vitamínů, minerálů a přírodních prvků.

Affiliate program