Jak vybrat ten správný protein?

Proteiny jsou základní stavební jednotkou lidského těla. Plní mnoho důležitých funkcí, včetně růstu a obnovy svalů, kostí a dalších tkání. Pro sportovce a aktivní jedince je důležité doplňovat příjem bílkovin, aby mohli dosahovat svých cílů.

Na trhu je k dispozici široká škála proteinových doplňků. Jak si vybrat ten správný?

1. Druh proteinu

Existuje několik různých druhů proteinových doplňků, které se liší svým složením a vlastnostmi.
Mezi nejběžnější patří:

  • Syrovátkový protein je nejrychleji vstřebávaným typem proteinu. Je ideální volbou po tréninku, kdy je potřeba svaly rychle doplňovat.
  • Vaječný protein je komplexním typem proteinu, který obsahuje všechny esenciální aminokyseliny. Je vhodný pro všechny, kteří chtějí doplnit příjem bílkovin.
  • Hrachový protein je veganskou alternativou k živočišným proteinům. Je vhodný pro vegany a vegetariány.

2. Obsah bílkovin

Při výběru proteinového doplňku je důležité se zaměřit na obsah bílkovin. Čím vyšší je obsah bílkovin, tím více bílkovin získáte z jedné dávky.

3. Obsah tuků a sacharidů

  • Mnoho proteinových doplňků obsahuje i určité množství tuků a sacharidů. Pokud se snažíte zhubnout nebo máte omezený příjem kalorií, vybírejte proteinový doplněk s nízkým obsahem tuků a sacharidů. Z naší nabídky doporučujeme:WPI 90 CFM

4. Chuť

  • Proteinové doplňky jsou k dispozici v mnoha různých příchutích. Vyberte si chuť, která vám bude chutnat.
    Připravili jsme pro Vás tyto příchuti: vanilku, čokoládu, pistácii, meruňku, citrón, aloe vera, mango, granátové jablko, jahodu, banán, višně a malinu.

5. Cena

  • Vyberte si proteinový doplněk, který je pro vás cenově dostupný. Můžete využít naše akce 1+1 a ušetříte.

Při výběru proteinového doplňku je důležité zvážit všechny výše uvedené faktory. Vyberte si proteinový doplněk, který bude vyhovovat vašim individuálním potřebám a preferencím.

Několik dalších tipů pro výběr proteinového doplňku:

  • Přečtěte si složení.
  • Ujistěte se, že proteinový doplněk neobsahuje žádné škodlivé přísady.
  • Zkontrolujte recenze. Přečtěte si recenze jiných zákazníků, abyste se dozvěděli, co si o produktu myslí.
  • Vyzkoušejte si několik různých produktů. Nejlepší způsob, jak zjistit, který proteinový doplněk je pro vás ten pravý, je vyzkoušet si několik různých produktů.

Na našem e-shopu valknut.cz najdete širokou škálu proteinových doplňků. Máme proteiny pro každého, ať už jste sportovci, aktivní jedinci, nebo vegetariáni a vegani.

Naše proteinové doplňky splňují nejvyšší standardy kvality. Jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších surovin a neobsahují žádné škodlivé přísady.

Prohlédněte si naši nabídku proteinových doplňků a vyberte si ten správný protein pro dosahování svých cílů.

Affiliate program