Anabolizéry a stimulanty nastartují tělo i mysl

Anabolizéry pomáhají ke zlepšení vašeho sportovního výkon, podporují silové výkony a pomáhají snižovat produkci kyseliny mléčné během cvičení. Tyto předtréninkové stimulanty nastartují vaše tělo i vaší psychiku, abyste zvládli i náročnější trénink. Mezi stimulanty se řadí čisté látky jako je kofein či taurin i nejrůznější směsi.

Jde o látky, které podporují růst kvalitní svalové hmoty a přeměnu tuků na svaly. Nejde o žádné anabolické hormony, jde o látky, které jsou nutné při náročném posilování a vrcholový sportovec se bez nich v podstatě neobejde. Jde o nejlepší legální látky na podporu svalové hmoty na trhu. Anabolizéry a stimulanty jsou pro vrcholové sportovce nejdůležitější v objemovém období.

Guarana-stimulant-zdroj-energie-500g

Nejdůležitějším úkolem těchto látek je vazodilatace. Tedy rozšíření cév tím rychlejší prokrvení organismu a zásobování svalů. K většímu a rychlejšímu nárůstu svalů cvičených částí těla dochází díky stimulaci testosteronu a růstového hormonu. Dalším kladem anabolizérů patří zvýšení dusíkové bilance. RNA totiž začne tvořit více proteinů na ribozomální úrovni. Tyto látky navíc snižují aktivitu stresového hormonu a tím potlačují katabolismus (proces rozkládání složitějších látek), který vzniká důsledkem tvrdého a intenzivního tréninku. 

Výhody anabolizérů:

  • podpora tvorby růstového hormonu
  • podpora tvorby testosteronu
  • rozšiřují cévy
  • pomáhají vytvářet anabolické prostředí v těle

Maca-anabolik-240-kapsli

Druhy anabolizérů a stimulantů podle formy:

Práškové - Práškové anabolizéry lze jednoduše dávkovat. Jejich výhodou je rychlé vstřebávání. Na trhu je mnoho příchutí, ze kterých si lze vybrat.

Tekuté - Velmi oblíbená forma s rychlým vstřebáváním do těla. Tekuté stimulanty mají rychlý nástup. Jsou ideální pro využití těsně před nebo po tréninku.

Kapsle - Stimulanty ve formě kapslí slibují rychlý nárůst svalové hmoty. Je v nich totiž velká koncentrace účinné látky. Skvělé je, že kapsle lze mít stále u sebe a jejich dávkování je velice pohodlné.

L-arginin-aminokyselina-pump effec-500g

Nejznámější stimulanty a anabolizéry:

Guarana - Semena rostliny Paulinie nápojné. Tato semena obsahují stimulanty centrální nervové soustavy. Stimulační látky v této rostlině jsou kofein, theofylin a theobromin. Na obsah kofeinu je guarana nejbohatší rostlinou vůbec.

L-Arginin - Zkráceně pouze Arginin je esenciální aminokyselina. Jde o základní stavební kámen, ze kterého vzniká několik hormonů a látek nezbytných pro správný chod těla.

Peruánská Maca - Malá bylina připomínající řepu. Je známá pro své blahodárné účinky.

Affiliate program