Dárkový SET pro muže na nabírání svalů a správnou kondici

Vybírat vánoční nebo narozeninové dárky pro muže není lehký úkol. Ačkoliv své protějšky, tatínky nebo dědečky dobře známe, často nevíme, čím jim udělat radost. Snad je to proto, že si o dárek takřka nikdy sami neřeknou. Já nic nepotřebuju. Na mě se vykašlete. Také už jste ty věty slyšely? A přitom nakonec mají obrovskou radost, pokud správně odhadnete jejich přání. Není divu.

Snad každý má radost, když dostane dárek. Navíc takový, který neodloží do skříně nebo na něj jen nesedá prach. Většina mužů je praktických. A tak se hodí i praktické dárky.

Pokud máte doma sportovce, pak mu určitě udělají radost přípravky vhodné pro nabírání svalů. A v případě, že váš muž příliš nesportuje můžete vsadit na přípravky, které posílí kondici. Ta se totiž hodí nejen na sport, ale také na klasické pracovní vytížení nebo hrátky s vnoučaty. Pojďme se tedy podívat na přípravky, které by mužům pod stromečkem mohly udělat radost a vykouzlit jim úsměv na rtu.

Pokud se chce muž dostat do kondice

Tribulus - Maca - Arginin - Zinek aneb TMAZ

Věnujte svému muži, tatínkovi nebo dědečkovi jedinečnou kombinaci látek vhodných pro muže. Darujete mu tím také energii a vitalitu. TMAZ je stimulační směs určená pro muže. Obsahuje totiž unikátní kombinaci látek pro zlepšení fyzického a duševního zdraví. Jde o látky, které udržují normální hladiny testosteronu v krvi. Tento unikátní doplněk stravy je vyhledávaný zejména lidmi, kteří jsou zaměřeni na rychlejší a intenzivnější přísun živin a dokonalou koncentraci.

K této skvělé kombinaci v jednom balení můžete darovat například ještě Magnesium a Kotvičník zemní. Magnesium pomáhá k normální činnosti svalů i zdraví kostí, kotvičník má také příznivé účinky na svalové napětí a navíc také na libido.

Gaba - Maca - Arginin - Zinek neboli GMAZ

Sháníte jako dárek pro muže spíše něco, co podpoří regeneraci a spánek? Pak bude pravděpodobně vhodnější tato jedinečná kombinace látek. Jde o doplněk stravy určený pro kulturisty a všechny sportovce při zvýšené tělesné kondici. Pokud tedy máte doma sportovně založeného muže, pak jste právě vyřešili vánoční dárek. A pokud si myslíte, že si zaslouží větší dárek, neváhejte udělat balíček.

Přidat do něj můžete například vitamín C, který je vhodné doplňovat zejména v zimním období. Případně můžete zvolit také vitamín D, kterého má v poslední době většina lidí nedostatek. Ať už se rozhodnete jakkoliv, určitě nešlápnete vedle. Darujete zdraví.

Gaba nejen pro relaxaci

Pokud máte raději, když je v doplňcích stravy vždy jen jedna složka, určitě vás jako dárek vhodný pro muže zaujme samostatná Gaba. Je vhodná pro rychlejší dosažení tréninkových cílů, tudíž ji ocení každý sportovně založený muž. To však není jediná věc, kterou Gaba dokáže. Je vhodná také pro zvýšení duševní koncentrace a podporuje paměť. Gaba se používá také pro uvolňující a relaxační účinky. Urychluje usínání a noční regeneraci těla. Přemýšlet nad ní tedy můžete například pro tatínka, který má potíže večer usnout. Velkým bonusem je, že Gaba pozitivně ovlivňuje náladu. A kdo by nechtěl mít doma usměvavého muže.

Lecitin je potrava pro mozek

Skvělou volbou pod stromeček je také lecitin. Často ho využívají studenti a starší lidé, ale hodí se vlastně pro jakoukoliv věkovou skupinu. Lecitin podporuje a chrání mozkové buňky a jeho hlavní složka cholin se podílí na metabolickém procesu tuků v těle, na udržení hladiny homocysteinu a na udržení normální činnosti jater.

A kdy je lecitin jako dárek pro muže opravdu tím nejlepším řešením? Vyšší potřebu lecitinu mají (nejen) muži po nadměrné tělesné a psychické námaze, při rekonvalescenci, při vyšší konzumaci alkoholu nebo při chronických onemocněních. Více ho tělo potřebuje také v případě zvýšené hladiny cholesterolu.

Saw Palmetto - afrodiziakum pro muže

Palma Serenoa plazivá je oblíbeným doplňkem pro muže, kteří mají potíže s prostatou. Přípravek přispívá k normální činnosti prostaty a má také kladný vliv na normální funkci reprodukčního systému. Je to přírodní afrodiziakum, které podporuje libido a erekci. Navíc se využívá také jako přípravek, který pečuje o vlasy. Využití však tento přípravek najde také u těch, kteří mají potíže s trávením. Používá se také v případě zhoršení psychického nebo fyzického stavu. Zaujalo vás to? Věnujte svému milému zdraví z přírody.

Trávicí enzymy, na které se zapomíná

Věnujte svému manželovi, příteli, tatínkovi nebo dědečkovi klíč k lepšímu trávení. Jsou jím trávicí enzymy. Ty jsou důležité pro vyhýbání se nemocem. Jejich úlohou je působit jako katalyzátor. Zkrátka pomáhají rozkládat větší molekuly na menší. Ideální dárek zejména pokud si muži stěžují na bolesti břicha, únavu, nafouknutí nebo plynatost. Trávicí enzymy mohou být také klíčem k řešení pálení žáhy, potížemi se soustředěním nebo ranní únavou. Často vyřeší také potíže se spánkem nebo výkyvy nálad. A je toho mnohem více. Z tohoto dárku bude mít radost opravdu každý!

Přípravky pro muže, kteří chtějí mít vyrýsované svaly

Kreatin na zvýšení výkonnosti

Máte doma sportovního nadšence, který několikrát týdně navštěvuje posilovnu? Nebo sdílíte domácnost s fotbalistou či hokejistou? Pak určitě nešlápnete vedle, pokud mu pod stromeček nadělíte balení kreatinu. Jde o oblíbený výživový doplněk, který je dostupný v mnoha formách. A není divu. Kreatin totiž zlepší fyzickou výkonnost a urychlí regeneraci svalů. Díky tomu je následně možné trénovat s větší intenzitou. To může vést k rychlejšímu dosažení sportovních cílů. A pro koho je kreatin nejvhodnější? Pro muže, kteří provozují silový trénink (kulturisté, sprinteři nebo powerlifteři) a pro osoby, které provozují trénink výdrže (běžci, fotbalisté, hokejisté, tenisté).

Glutamin FCC pro regeneraci

Dalším perfektním dárkem pro sportovní nadšence z řad mužů je Glutamin. Ten podporuje regeneraci svalů a také růst svalové hmoty. Kromě toho při dlouhodobém užívání Glutamin zlepšuje výkonnost a posiluje imunitu. Navíc tento přípravek posiluje imunitní systém. Další výhodou Glutaminu je, že zlepšuje trávení a zdraví zažívacího traktu.

Je na vás, zda vyberete L-Glutamin ve formě kapslí, prášku bez příchutě nebo prášku s příchutí. A pokud si nejste jisti, která forma bude pro vašeho muže tou nejlepší, nakupte na zkoušku od každého balení jedno. Do budoucna se sportovec bude moc rozhodnout sám, která forma mu nejvíce vyhovuje.

Arginin proti stárnutí i pro sportovce

L-arginin je jednou z dvaceti aminokyselin, které tvoří bílkoviny v lidském těle. L-arginin má roli v imunitní funkci, regulaci hormonů a energii. Navíc tato aminokyselina urychluje proces hojení poranění. Arginin je spojený se zvyšováním bílých krvinek. Produkce pomáhá tělu bojovat s infekcí a zraněním. Doplněk stravy je tedy vhodným dárkem pro sportovce, ale také pro ty, kteří potřebují zlepšit kardio činnost. Obecně je v podstatě L-arginin vhodný pro každého muže. Ocení ho každý sportovec, ale také muži, kteří chtějí bojovat proti stárnutí nebo potřebují trochu zhubnout.

Esenciální aminokyseliny pro lepší výkon

BCAA jsou esenciální aminokyseliny, které si tělo nedokáže vytvořit samo. Valin, leucin a isoleucin jsou aminokyseliny, které mají vliv na mnoho funkcí v těle. Opět jsou tyto funkce klíčové hlavně pro sportovce. Hledáte-li perfektní dárek pro sportovce, můžete přemýšlet právě o BCAA. Darujete tak muži něco, co určitě ocení.

BCAA podporuje růst svalů a také zlepšení sportovního výkonu. BCAA také mohou pomoci urychlit regeneraci svalů po náročném tréninku nebo po zranění. Dále tyto aminokyseliny mohou podporovat imunitní systém a regulovat hladinu cukru v krvi. Jednoduše řečeno aminokyseliny jsou vhodným vánočním dárkem pro sportovce a osoby, které se snaží zlepšit svoji fyzičku, ale také jsou prospěšné pro celkové zdraví a imunitu. Neuděláte tak chybu, pokud BCAA koupíte jakémukoliv muži, na jehož zdraví vám záleží.

Whey Protein P80 pro milovníky sportu

Syrovátkový protein je potřebným doplňkem pro sportovce. A to z toho důvodu, že tělo potřebuje pro správné fungování spoustu bílkovin. Zejména při tvrdém tréninku. Pro muže, kteří tráví mnoho času v posilovně nebo na tréninku je protein opravdu skvělým dárkem. V nabídce je několik příchutí. Co takhle obdarovat muže hned několika druhy na ochutnání?
K samotnému proteinu můžete přikoupit také šejkr, ve kterém si muž koktejl namíchá. Nejde o jen tak ledajaký šejkr. Tento obsahuje speciálně tvarovanou mřížku, která usnadní rozpouštění nápojů. Kvalitní šejkr ocení každý sportovec. Společně s Whey Proteinem můžete vytvořit úžasný dárkový balíček.

Affiliate program